Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

27.11.15

Campanya per impulsar el reciclatge de vidre entre el sector de l’hostaleria

vacris 2015
Ampliar en una finestra emergent
● El Consorci i Ecovidrio, posen en marxa una campanya especial en els municipis de Granollers, Mollet del Vallès, Canovelles i Sant Celoni.

● Es faran enquestes a tots els establiments per conèixer els hàbits de reciclatge de vidre i adequar els recursos a les seves necessitats.

● Per facilitar la tasca de reciclatge en el sector, s'instal•laran contenidors amb sistema VACRI, dotats amb boca més ampla i un sistema d'elevació hidràulicEcovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, en col•laboració amb el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i els ajuntament de Granollers, Mollet del Vallès, Canovelles i Sant Celoni, posen en marxa una campanya per impulsar el reciclatge de vidre en el sector de l’hostaleria, consumidor del 50% dels envasos de vidre d’un sol ús que es produeixen.

La iniciativa, començarà dilluns dia 30 de novembre a Granollers, amb la realització d'enquestes i entrevistes als establiments d'hostaleria del municipi per conèixer de primera mà quines són les seves necessitats i poder adequar els recursos existents. A més, s’oferirà informació detallada als locals de com reciclar correctament i dels avantatges del reciclatge del vidre.

En una segona fase, i per facilitar el reciclatge de vidre al canal HORECA (Hoteleria, Restauració i Càtering), s'instal•laran contenidors VACRI, dotats amb una boca més ampla i un sistema d'elevació hidràulic, que permeten el reciclatge de grans quantitats de vidre com les generades per aquest sector. També es lliuraran contenidors de diferents mides per facilitar el transport dels residus de vidre als contenidors (40, 60, 90, 120 litres amb i sense VACRI).

Més vidre
L’objectiu principal de la campanya és aconseguir un increment de la taxa de reciclatge de vidre en aquests municipis i millorar el percentatge de recollida a nivell comarcal.


Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal