Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

29.03.16

Diploma de participació a la 7a Setmana de Prevenció de Residus

diploma 2015
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha rebut, de part de l'Agència de Residus de Catalunya, un diploma que agraeix la seva participació a la setena edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2015.

El Consorci, que va participar amb l’activitat Deixallibres, agraeix a tots els agents participants i a la ciutadania la seva dedicació i esforç per difondre el missatge de la prevenció de residus: el millor residus és aquell que no es produeix.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Els seus objectius generals són donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la UE i dels seus Estats membres en aquesta matèria; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa; fer públiques les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus; i fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal