Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

08.04.16

El Consorci inicia el projecte de Doctorat Industrial: Optimització de la producció de biogàs

doctorat
Ampliar en una finestra emergent
En el marc del foment de l’economia circular, de la simbiosi industrial de la comarca del Vallès Oriental, i de la millora continua dels processos productius, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i la Universitat Autònoma de Barcelona han signat un conveni per a la realització d’un Doctorat Industrial que realitzarà la directora de l’Àrea de Tractament, Vanessa Abad, conjuntament amb el departament d’Enginyeria Química de la UAB.

L’element essencial d’aquest procés de doctorat és el projecte d’investigació que porta per títol: Optimització de la producció de biogàs en una instal·lació de tractament de la fracció orgànica de residus municipals: codigestió, balanços de matèria i d’energia.

El treball se centrarà en la millora de la instal·lació de tractament de la fracció orgànica de residus municipals. Concretament l'objectiu final es proposar millores per augmentar la producció de biogàs de la instal·lació mitjançant la introducció de nous substrats al procés de digestió anaeròbia (codigestió). Amb el mateix objectiu de millorar l'eficiència de la instal·lació es durà a terme una anàlisis dels fluxes materials i d'energia per proposar millores en el funcionament de la instal·lació.


Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal