Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

09.05.16

El Consorci i Vilanova del Vallès en el Let's Clean Up Europe!

clean up
Ampliar en una finestra emergent
320 quilos de residus, la majoria envasos lleugers, es van recollir a Vilanova del Vallès el passat dia 6 de maig en el marc de la campanya Let’s Clean up Europe! consisteix en la realització d’accions de neteja en espais naturals del nostre entorn per part dels ciutadans.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès conjuntament amb el Consorci i alumnes dels centres d’ensenyament municipals de primària, Escola La Falguera, Escola Mestres Munguet-Cortés, i de secundària, l’Institut de Vilanova del Vallès, van netejar el Bosc de les Escoles i el Bosc de la Bassa del Molinet, sumant-se a aquesta iniciativa d’àmbit europeu que té com a objectiu principal donar resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en espais naturals (boscos, rius, platges, rieres…), per tal d’evitar possibles contaminacions i restaurar-ne l’habitat i el paisatge.

A la nostra comarca es van realitzar un total de 13 actuacions de neteja a entorns naturals, el 7% de les realitzades arreu de Catalunya (185).


Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal