Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

12.07.16

Recuwatt 2016 ja té obert el registre d’inscripció

està  a les nostres mans
Ampliar en una finestra emergent
• El registre per poder participar al congrés, que se celebrarà a Mataró els dies 27 i 28 d'octubre de 2016, ja està obert


El congrés, de referència internacional, aplegarà més de 400 professionals vinculats al sector dels residus i de la valorització energètica.

Amb l’objectiu de generar un ambient de networking professional entre les empreses i les entitats d’arreu del món, RECUWATT 2016 continuarà potenciant les col·laboracions tant en l’àmbit nacional com internacional.

Organitzat per el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental i l’Agència de Residus de Catalunya, comptarà novament amb el programa de conferències amb els millors ponents nacionals i internacionals, sobre diferents temàtiques d'interès i actualitat al nostre sector, i com a principal novetat, destaca el Call for Papers per introduir en el programa una sessió més tècnica i específica amb les millors propostes.

El congrés oferirà solucions innovadores i tecnològiques que responguin eficaçment a reptes com la gestió eficient de recursos i infraestructures o els nous models de col·laboració públic-privada.

A la pàgina web www.cresidusvo.cat o, directament a www.recuwatt.com, trobareu tota la informació relativa al congrés i el formulari per fer el registre d'inscripció.

Call for Papers
Més informació

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal