Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

27.09.16

La quarta edició de Recuwatt congregarà centenars d'experts en recuperació de residus

recuwatt 2016 - conferència
Ampliar en una finestra emergent

- 27 i 28 d’octubre, al TecnoCampus de Mataró

Recuwatt, trobada professional de referència al sud d’Europa sobre gestió de residus i valorització energètica i que genera un ambient de networking professional entre les empreses i les entitats d’arreu del món, potencia enguany, les col·laboracions tant en l’àmbit nacional com internacional i oferirà solucions innovadores i tecnològiques que responguin eficaçment a reptes com la gestió eficient de recursos i infraestructures o els nous models de col·laboració públic-privada.

El Congrés comptarà, novament amb el programa de conferències amb els millors ponents nacionals i internacionals, sobre diferents temàtiques d'interès i actualitat al nostre sector. I, a més a més, en aquesta nova edició, Recuwatt obre un espai a projectes i iniciatives innovadores que recullen les darreres tendències i novetats del sector, gràcies al llançament d’un nou Call for Papers.

La quarta edició, organitzada pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids del Maresme, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Occidental, l’Agència de Residu de Catalunya i la Fundació Fòrum Ambiental, té com a objectiu buscar respostes als reptes de la gestió integrada dels residus, debatent aspectes tant importants com l’aplicació de noves eines fiscals, la implementació i desenvolupament de nous models de recollida i la planificació d’infraestructures que permetin assolir els objectius establerts a l’horitzó 2020. En aquest sentit, els objectius passen per aconseguir un increment i arribar al 50% de la reutilització i el reciclatge dels residus urbans.

Més informació sobre el programa i les inscripcions a www.recuwatt.com

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal