Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

28.10.16

RNova, guanyador del premi Alfons Maíllo

premi Alfons Maíllo
Ampliar en una finestra emergent
Es tracta del pòster del projecte RNOVA

D’entre la més de vintena de pòsters presentats al concurs Alfons Maillo, de treballs procedents d’universitats i organismes científics i d’administracions públiques, el més votat ha estat el projecte del RNova del Consorci pr a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental que s’ha endut el premi dotat amb 500 euros.

Recordem que RNova es una iniciativa per a la inclusió laboral de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió mitjançant la reutilització d’objectes de segona mà provinents de la xarxa de deixalleries comarcal, que combina la sostenibilitat ambiental i la sensibilitat social.

Actualment hi ha quatre entitats que participen al projecte amb 7 punts de venda:

Fundació Baix Montseny: comercialitzen els productes als mercats ambulants de Sant Celoni (dimecres), Llinars del Vallès (divendres), Santa Maria de Palautordera i Riells i Viabrea (dissabte) i Sant Antoni de Vilamajor (diumenge).

GRUPDEM: té parada cada quinze dies els divendres al mercat ambulant de Montmeló.

APADIS: La Botigueta, al passeig Andalusia, del barri Bellavista, és el seu punt de venda.

Dimas: Recupera bicicletes de les deixalleries que es comercialitzaran en els punts de venda de les altres entitats.

Aquest projecte, obert a noves adhesions, ha estat impulsat i dinamitzat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb la col•laboració de tots els membres de la xarxa LISMIVO i de la Diputació de Barcelona.

Amb el lliurament d’aquest premi s’ha tancat el Congrés Internacional Recuwatt que aquest divendres només ha tingut dues ponències en sessió de matí, en les quals s’han presentat els treballs guanyadors del Call For Papers i s’ha incidit en els conceptes d’economia circular: un nou model conceptual i econòmic.

La cloenda ha anat a càrrec de l’alcalde de Mataró, David Bote, que ja ha anunciat l’aposta ferma de la ciutat i del Consorci per organitzar la V edició l’any 2018, atès l’èxit tant de participació amb més de 500 inscrits, com de l’elevat nivell de les ponències programades.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal