Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

26.10.16

L’ARC finançarà millores a la planta de tractament biològic del Consorci

pulper
Ampliar en una finestra emergent

• Subvencionarà un equip de deshidratació que s'inatl.larà a la sortida del rebuig de la fracció lleugera del tractament humit.

• És una de les 11 actuacions que es faran a instal·lacions de tot Catalunya gràcies al fons del cànon de residus municipals

El Consell de Direcció de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha aprovat subvencionar íntegrament amb 147.000 euros el Consorci de Gestió Residus del Vallès Oriental per realitzar millores a la planta de tractament biològic de Granollers. Les millores consisteixen a instal·lar un equip de deshidratació en el sistema on es tracta la matèria orgànica.

La del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental és una de les 11 actuacions que ha aprovat finançar l’òrgan de Govern de l’ARC a través del cànon de residus municipals, per un import de 2,5 milions d’euros. També subvencionarà millores a les plantes de tractament biològic de Boadella (Alt Empordà), Botarell (Baix Camp), Manresa (Bages), Santa Coloma de Farners (Selva), Tàrrega (Urgell), Tremp (Pallars Jussà), i Sort (Pallars Sobirà); al centre de tractament de residus municipals de Clariana de Cardener (Solsonès); l’ampliació del dipòsit controlat de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà); i la construcció d’una deixalleria a Gandesa (Terra Alta).

Aquest cànon és un impost ecològic que incentiva un comportament més respectuós amb el medi ambient i impulsa mesures de minimització i de valorització material dels residus. També és un instrument que contribueix al finançament del cost que comporta la implantació de la gestió sostenible dels residus municipals.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal