Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

24.10.16

El 4 i 5 de novembre participem a la fira Ecogra, a Granollers

ecogra 2016
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci participa a la setena edició de la de la fira de l'ecologia i l'alternativa EcoGra, que organitza l'associació Comerç de Dalt amb activitats d’educació ambiental adreçades a públic familiar adult i infantil, amb l’organització de diferents tallers: divendres, de 18 a 20 hores, es programaran els tallers de Compostatge i el del Drac de quatre colors. Dissabte a les 17:30 recordarem com s’han de separar els residus amb el taller Cada cosa al seu lloc.

Promocions
A banda dels estands i les activitats, l'EcoGra oferirà també diverses promocions, entre les quals el regal d'una planta presentant un flyer repartit a les botigues de Comerç de Dalt i fent una compra superior a 20 euros. També al mercat es premiarà als compradors que hi vagin amb cistell, carro o bossa reutilitzable, amb un planter d'enciam.

Nova web
Enguany l'aparador de l'EcoGra s'ampliarà més enllà dels límits granollerins. D'una banda, la Xarxa de televisions locals hi farà un programa que s'emetrà arreu de Catalunya. I, d'altra banda, la fira ha estrenat pàgina web (ecogra.cat), en què no només l'usuari podrà trobar tota la informació de l'EcoGra, sinó que els expositors hi tindran representació més enllà de la fira. A més, la fira serà més present a les xarxes socials, i 'hi haurà un corresponsal en directe que anirà explicant el desenvolupament de l'EcoGra', explica Isaac Gómez, gerent de la fira.

També cal destacar la gravació del programa 1mon.cat que s’emet en directe per tot Catalunya i que parlarà de tota l’activitat de la fira. Aquest programa es gravarà el diumenge de 4 a 6 de la tarda a la zona de restauració

L'horari de la fira serà divendres, de 17 a 21 h; dissabte, de 10 a 21 h, i diumenge, de 10 a 20 h. L’espai de restauració té el mateix horari però a la nit tanca sobre les 12 de la nit.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal