Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

07.11.16

El Consorci participa a la Setmana del Turisme Industrial

xatix - setmana turisme
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci se suma el dia 12 de novembre a la Jornada de Portes obertes de la I Setmana del Turisme Industrial que organitza la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) amb la visita a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge.

Aquesta activitat permetrà donar a conèixer aquesta instal·lació a través de visites guiades i descobrir com es transforma la matèria orgànica generada a les nostres llars en electricitat.

La instal·lació, oberta al públic, es pot visitar fora d’aquesta data prèvia reserva. Podeu trucar al Tel. 93 870 85 79.

La Setmana del Turisme Industrial
Ens permet descobrir, de primera mà i del 5 al 13 de novembre, com es fan les coses. Es tracta d’una oportunitat per conèixer el nostre patrimoni industrial des d’una perspectiva completament única i enriquidora, amb un variat programa d'esdeveniments que posen en valor els recursos industrials del territori.
- En motiu d’aquesta setmana tan especial; museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils i altres equipaments, han decidit celebrar diferents jornades de portes obertes perquè ens endinsem al món industrial.

Consulteu aquí el porgrama comlet d'activitats.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal