Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

18.11.16

Del 19 al 27 de novembre Setmana Europea de la Prevenció de Residus

cartell sepr 2016
Ampliar en una finestra emergent
Al Vallès Oriental hi ha programades 110 accions

Del 19 al 27 de novembre tots els usuaris i les usuàries de les deixalleries comarcals podran gaudir de les activitats DeixaLlibres, que permet reutilitzar llibres usats provinents d’aquestes instal·lacions – ja s’han reutilitzat més de 22.000 exemplars-, i RNOVA, iniciativa d’inserció socio laboral de persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió mitjançant la comercialització d’objectes de segona mà provinents de la xarxa comarcal de deixalleries.

Paral·lelament i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona es farà una campanya informativa per prevenir els residus a l’entorn del Parc Natural del Montseny. Al PARC no llencis res, consisteix a donar informació i material de suport als visitant d’aquest espai. També hem organitzat a la seu del Consoci, el dia 24, un taller sobre malbaratament alimentari. L’objectiu és fomentar les bones pràctiques de prevenció de residus entre la ciutadania.

En col·laboració amb els ajuntaments també s’han programat, a diferents municipis de la comarca, tallers d’educació ambiental i visites a les deixalleries i a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge.

L’oferta a la comarca del Vallès Oriental es concreta en un total de 110 activitats, 67 de les quals les organitza el Consorci:
- 25 punts que acullen la campanya DeixaLlibres
- 25 punts que acullen la campanya RNova
- 1 Taller sobre malbaratament alimentari
- 9 Punt d’informació al Parc Natural del Montseny– Foment de bones pràctiques de prevenció de residus a la ciutadania
- 1 visita a la deixalleria
- 1 visita a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge
- 5 tallers d’educació ambiental

L’agenda d’activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus està disponible al web de l’ARC.Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal