Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

02.11.17

Descobreix com transformem la matèria orgànica en electricitat

II Setmana Turisme Industrial
Ampliar en una finestra emergent
- Dissabte 4 de novembre jornada de portes obertes a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge


Dissabte dia 4 de novembre, en el marc de la II Setmana de Turisme Industrial de Catalunya, la planta de digestió anaeròbica i de compostatge obre les seves portes.

Aquesta activitat, programada de 10:30 a 13:30 h amb visites d’1 hora de durada aproximadament, cada 30 minuts, té com a objectiu donar a conèixer el procés productiu que es duu a terme en aquesta instal·lació i ensenyar a la ciutadania com es valoritza el residu orgànic, com es transforma la matèria orgànica generada a les nostres llars i recollida selectivament en electricitat i compost.

II Setmana del Turisme Industrial
Ens permet descobrir, de primera mà i del 4 al 12 de novembre, com es fan les coses. Es tracta d’una oportunitat per conèixer el nostre patrimoni industrial des d’una perspectiva completament única i enriquidora, amb un variat programa d'esdeveniments que posen en valor els recursos industrials del territori.
-
En motiu d’aquesta setmana tan especial; museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils i altres equipaments, han decidit celebrar diferents jornades de portes obertes perquè ens endinsem al món industrial.

Consulteu el programa d’activitats Setmana del Turisme Industrial 2017

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal