Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

06.11.17

30 participants a la jornada de portes obertes organitzada pel Consorci

II STI 2017
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci per ala Gestió dels Residus del Vallès Oriental va celebrar el passat dissabte dia 4 de novembre una jornada de portes obertes en què van participar unes 30 persones. Al llarg del matí els participants es van acostar a les instal·lacions de la planta de digestió anaeròbica i de compostatge, organitzats en grups i guiats per tècnics del Consorci, van poder conèixer de primera com es transforma la matèria orgànica generada a les nostres llars en electricitat i compost.

Els assistents, la majoria grups familiars, van visualitzar un vídeo sobre la recollida selectiva i el procés que es du a terme a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge, van visitar les instal·lacions i van i conèixer els processos als qual es sotmès la matèria orgànica (pretractament – metanització – compostatge).

Per últim, es va concloure la visita amb una exhibició de les aus que foragiten les gavines i eviten la presència i els inconvenients que poden generar aquestes aus en el Centre Comarcal de Tractament de Residus i els pobles del voltant.

II Setmana del Turisme Industrial
La jornada de portes obertes forma part del programa d’activitats de la II Setmana de Turisme Industrial de Catalunya que organitza la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), a la qual estem adherits i que ens permet descobrir, de primera mà, com es fan les coses. Es tracta d’una oportunitat per conèixer el nostre patrimoni industrial des d’una perspectiva completament única i enriquidora, amb un variat programa d'esdeveniments que posen en valor els recursos industrials del territori.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal