Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

18.01.18

Més de 1.650 llibres reutilitzats durant les festes de Nadal i Reis

- S’ha evitat l’emissió a l’atmosfera de 265 kg de CO2 

Durant la campanya DeixaLlibres per Nadal i Reis, els usuaris de la xarxa comarcal de deixalleries han reutilitzat 1.657 exemplar, evitant així l’emissió a l’atmosfera de 265,12 kg de CO2, dada que equival a 13.670 arbres que es necessiten per absorbir aquesta quantitat de diòxid de carboni en un dia, o a 50 vehicles eliminats de la circulació durant un dia. 


 Font: “Calculadora de CO2” http://reutilizayevitaco2.aeress.org/ 

Mitjançant aquesta campanya, que el Consorci promociona des de l’any 2010, ja s’han reutilitzat més de 34.442 llibres, majoritàriament novel·les, contes, biografies, infantils... 

Apilats aquests llibres superarien l’alçada de la torre de Xangai, actualment l’edifici més alt de la Xina amb 632 metres i el segon gratacel més alt del món, només superat per l’edifici Burj Khalifa de Dubai, amb 828 metres d’alçada. 

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa, recordem, es allargar la vida útil d’aquest producte i que els usuaris i les usuàries d’aquestes instal·lacions reutilitzin gratuïtament llibres en bon estat, fomentar la reutilització, la prevenció, la desmaterialització i l’economia circular.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal