Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

24.01.18

162.000 euros d'ajuts pel servei de deixalleries

Deixalleria subvencio ARC 2018
Ampliar en una finestra emergent
162.244.58 euros és la subvenció que ha atorgat l’Agència de Residus de Catalunya al Consorci per a la realització de millores a la xarxa de deixalleries, integrada per 25 instal·lacions fixes i una de mòbil.

La subvenció es destinarà a realitzar 3 actuacions:
- Implantació d’un sistema de captura de dades i comunicació entre les instal·lacions i els serveis tècnics per millorar el control d’usuaris i la traçabilitat dels materials.
- Senyalització i retolació dels espais i dels material. S’ampliarà la informació relativa als material com la runa, la poda, la fusta, els voluminosos, etc., amb retolació didàctica que inclourà informació ambiental.
- Adequació per a millores de seguretat a les instal·lació de Granollers, Llinars del Vallès, Martorelles, la Roca del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor.

Foment de la recollida selectiva
Les deixalleries són els centres de recepció selectiva de productes per a la reutilització i de residus municipals per a tractaments posteriors: la preparació per a la reutilització, la valorització i la disposició final. Aquestes instal·lacions estan orientades a residus especials en petites quantitats –com pintures, dissolvents, o bateries–, residus voluminosos –com mobles o electrodomèstics–, vegetals i runes, per assolir nivells més alts de recollida selectiva.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal