Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

07.05.18

Comença la cinquena edició del sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’

2018 sorteig Anar a la deixalleria té premi
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci organitza, per cinquè any consecutiu, el sorteig premis als usuaris de la xarxa de deixalleries amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.

Del 7 al 31 de maig totes les persones que facin ús d’aquestes instal·lacions podran participar-hi. Com en anteriors edicions ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents, atès que cada entrada a la deixalleria només dona dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

Els premis
El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018, i el segon un val per valor de 100€ a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

Dinàmica del sorteig
El dia 07 de maig de 2018 s’inicia la participació en aquest sorteig que finalitzarà el dia 31 de maig. Poden participar-hi totes les persones (majors de 18 anys) que facin ús de la deixalleria els dies de la campanya, i reuneixin les condicions que s’especifiquen en les bases.

El dia 7 de juny de 2018, a les 12 hores, a la seu del Consorci, Camí Ral s/n de Granollers, es celebrarà, en acte públic, el sorteig d’aquests premis.

Hi haurà 26 urnes, una per deixalleria. De totes les paperetes se n’extrauran dues de les quals en resultaran els premiats.

Les categories de residus vàlides per a la participació en la promoció són les següents:
- Residus municipals especials. Com per exemple:
o Bateries, dissolvents, electrodomèstics que continguin substàncies perilloses, fluorescents i làmpades de vapor de mercuri, olis minerals usats, pintures i vernissos, piles, pneumàtics, etc.

- Residus municipals ordinaris. Com per exemple:
o Ampolles de cava senceres, ferralla i metalls, olis vegetals usats, plàstics, tèxtils, vidre, etc.

- Residus municipals voluminosos. Com per exemple:
o Electrodomèstics que no contenen substàncies perilloses, ferralla electrònica (ordinadors, petits electrodomèstics, aparells electrònics...), mobles i altres.

- Altres residus municipals. Com per exemple:
o Fustes, restes de poda o jardineria, runes i restes de la construcció d'obres menors.

- Materials no acceptats. Com per exemple:
o Matèria orgànica, materials barrejats, materials explosius, residus industrials en grans quantitats o provinents del procés productiu, que han de ser gestionats a través de gestors privats autoritzats per l'Agència de Residus de Catalunya, residus radioactius, residus sanitaris, etc.


Recursos relacionats


Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal