Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

02.07.18

Acord entre Consorci i Asaja per l’ús del compost de la planta de digestió anaeròbica i de compostatge

Acord Asaja
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l’Associació Agrària de Joves Agricultors (Asaja) han signat un acord que permet als agricultors socis d’aquesta entitat obtenir compost orgànic produït a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Consorci, ubicada a Granollers de forma gratuïta. Joan Daví, president del Consorci, i Rosa Pruna, presidenta d’Asaja, van signar el dia 27 aquest acord que té una vigència d’un any i es pot anar ampliant.

Els agricultors només hauran d’assumir el cost del transport del compost des de la planta de Granollers fins als seus camps, que hauran de fer amb mitjans propis. L’ús del compost orgànic pot evitar l’ús d’altres fertilitzants com adobs químics o purins i fems procedents d’explotacions ramaderes.

El compost produït en aquesta instal·lació, procedent de la matèria orgànica de la recollida selectiva, es de classe B, el que el fa apte pe agricultura i jardineria. 

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal