Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

21.09.18

El Consorci promou l’ús del compost entre els agricultors de la zona

conveni
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental continua fent promoció dels compost orgànic produït a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental entre els productors agrícoles de la comarca.

Avui Joan Daví, president del Consorci, i Francesc Bancells, coordinador territorial de l’Àrea Metropolitana d’Unió de Pagesos, han signat un conveni per fer difusió i potenciar la utilització dels compost entre els afiliats al sindicat.

El conveni, que anteriorment s’ha signat amb altres organitzacions, preveu que els agricultors puguin obtenir compost orgànic de forma gratuïta, només hauran d’assumir el cost del transport del compost des de la planta de Granollers fins als seus camps, que hauran de fer amb mitjans propis.

El compost produït en aquesta instal·lació, procedent de la matèria orgànica de la recollida selectiva, es de classe B, el que el fa apte pe agricultura i jardineria. El seu ús pot evitar l’ús d’altres fertilitzants com adobs químics o purins i fems procedents d’explotacions ramaderes.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal