Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

05.10.18

Comença la campanya a peu de contenidor per demanar a la ciutadania que recicli més

campanya
Ampliar en una finestra emergent
El nivell de recollida selectiva que es registra a l’àmbit del Consorci és molt millorable, la mitjana és del 38%, i per intentar reduir el volum de residus que no es separen correctament i que van a parar al contenidor de la resta i podrien ser valoritzables si es dipositessin en el contenidor corresponent, el Consorci posa en marxa una campanya a peu de contenidor.

Des del 8 d’octubre fins al 26 de novembre, de dilluns a divendres i en horari de quatre a vuit de la tarda, dos equips de 4 informadors seran a peu de contenidor per informar als ciutadans sobre com poden contribuir a augmentar l'índex de reciclatge i demanar-los que separin els residus a casa.

La campanya que recupera el lema ‘Aquí no llencem res!... Aquí ho reciclem tot!’ està adreçada a la gent que no participa en el procés del reciclatge i que no separa els residus domèstics a casa seva. Es tracta de promoure un canvi d’hàbits explicant els efectes negatius que té sobre el medi ambient llençar-los tots a la mateixa bossa i els efectes positius que té la correcta separació dels residus.

Finançada íntegrament pels Sistemes Integrats de Gestió (SIG) Ecoembes i Ecovidrio, es desplegarà en els municipis de la Llagosta, Mollet del Vallès, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Canovelles, la Garriga, Caldes de Montbui, Sant Celoni, Cardedeu i Granollers.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal