Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

14.01.19

Millores a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge

Millores planta - gasometre
Ampliar en una finestra emergent
Millores planta - paviment
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha ampliat la capacitat del gasòmetre, equip encarregat d’emmagatzemar el biogàs generat pels digestors i permetre la correcta regulació de funcionament i producció d’energia elèctrica dels dos motors de cogeneració de la planta de digestió anaeròbica. L’antic equip s’ha substituït per un de nou amb més capacitat, passant de 1.000 m3 als 1.900 m3 de l’equip instal·lat.

Una altra millora ha estat l’adequació del paviment de la nau de recepció dels residus orgànics, de 860 metres quadrats, espai que s’ha reforçat amb l’aplicació de diferents capes amb materials que eviten les filtracions. També s’han millorat les pendents per assegurar una bona evacuació dels lixiviats generats en aquesta zona.

El cost d’aquestes actuacions, finançades íntegrament pel Consorci, i que permetran millorar la capacitat de treball de la planta, ha estat de 49.995,29 € euros abans d’IVA per al gasòmetre, obra realitzada per l’empresa Bigas Technology, i de 49.696,47 € euros abans d’IVA per a la pavimentació, a càrrec de l’empresa Consfepa.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal