Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

03.12.18

El Consorci aprova el pressupost d’ingressos i despeses per a l’any 2019

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha aprovat, en Consell Plenari (16-11-17), el pressupost d’ingressos i de despeses per a l’any 2019 que és de 25.242.128,36 euros.

Pressupost d’ingressos
El 92% (23.425.865,02€) correspon a ingressos provinents dels preus públics per a la prestació dels serveis comarcals de deixalleries, recollida selectiva, tractament de la matèria orgànica, transferència i eliminació de la resta, així com dels convenis amb els ajuntament consorciats per a la realització de serveis de la recollida selectiva de la fracció orgànica, de la resta i del paper i cartró comercial. El 8% restant de les aportacions dels Sistemes Integrats de Gestió Ecoembes-Ecovidrio-Ofiraee; i la venda d’energia elèctrica produïda a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge, entre d’altres.

Pressupost de despeses
El 92,4% (23.310.957,41€) del pressupost de despeses correspon als serveis de recollida, gestió i tractament de residus gestionats directament pel Consorci o mitjançant l’empresa pública Serveis Ambiental del Vallès Oriental SA. El 7,6% restant correspon, principalment, a actuacions de caràcter general.

Recursos relacionats


Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal