Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

30.03.20

El Consorci incorpora dos nous vehicles bicompartimentats a la seva flota

El Consorci incorpora dos nous vehicles bicompartimentats a la seva flota
Ampliar en una finestra emergent
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha incorporat dos vehicles per a la recollida selectiva a la seva flota, que donaran servei als municipis de l’Ametlla del Vallès, Campins, Fogars de Montclús, Montseny Sant Antoni de Vilamajor, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.

Es tracta de dos vehicles bicompartimentats de càrrega posterior amb xassís Iveco Stralis AD260536Y/FS D i compactador GEESINKNORBA MF300 que permeten optimitzar viatges recollint contenidors de dos fraccions en una mateixa ruta. També es poden fer servir en les recollides porta a porta, perquè incorporen un compartiment abatible al darrere que permet al treballador posar-hi les bosses.
El cost total dels dos vehicles és de 437.365,38 € (IVA exclòs), amb manteniment preventiu inclòs durant els primers cinc anys.

L'acció forma part del procés de renovació de la flota de l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA., que es va ampliar el passat mes de febrer amb cinc vehicles i que s’anirà completant al llarg de l’any amb nous vehicles.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal