Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

22.04.20

El Consorci incorpora dos vehicles recol·lectors de càrrega posterior

recol.lector
Ampliar en una finestra emergent
Els nous camions són més eficients, contaminen menys i permeten reduir les despeses i el soroll

El Consorci incorpora dos vehicles recol·lectors de càrrega posterior a la seva flota. Amb aquests ja són 9, d’un total de 15, els nous vehicles que s’han incorporat aquest 2020.

Es tracta de dos vehicles recol·lectors de càrrega posterior de 20m3, amb xassís MERCEDES-BENZ ECONIC 2635 L ENA i compactador i elevador marca ROS ROCA OLYMPUS, vehicles més eficients, contaminen menys i permeten reduir les despeses i el soroll. També incorporen un sistema de comunicació mitjançant intèrfon entre el peó i el conductor. El cost total d’aquests dos camions és de 462.216,44 € I(VA exclòs), amb els manteniments preventius inclosos per un període de 5 anys.

Els vehicles donaran cobertura a les necessitats de recollida dels diversos municipis consorciats: recollida de voluminosos i fracció resta als municipis de l’Ametlla del Vallès i Vallgorguina; recollida de la fracció orgànica a Cardedeu; recollida de matalassos, entre d’altres serveis.

L'acció forma part del procés de renovació de la flota de l’empresa pública Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA, per donar cobertura a les necessitats de recollida dels municipis consorciats.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal