Mapa web    A-  A+     en  es        

Notícies

Foment de la recollida selectiva en els actes públics
 • 10.07.12
  Foment de la recollida selectiva en els actes públics
  Amb l’objectiu de reforçar la recollida selectiva en els actes públics ciutadans, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental està distribuït entre els ajuntaments consorciats un...
Conveni per a la recollida de residus
Conveni per a la recollida de residus
Recollida selectiva de residus
 • 24.05.12
  Campanya per al foment de la recollida selectiva dels residus
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha posat en marxa, amb la col·laboració dels 42 municipis consorciats i dels sistemes integrats de residus, Ecoembes i Ecovidrio, i l’Agència Catalana de Residus, una campanya informativa per sensibilitzar sobre el foment del reciclatge.

 • 24.05.12
  Horari d’estiu a les deixalleries comarcals
  Les 25 deixalleries comarcals començaran el proper dia 11 de juny l’horari d’estiu. Per tant, des de dilluns dia 14 de juny i fins al 31 d’agost, els dissabtes a la tarda aquestes instal·lacions romandran tancades.

El Consorci a la Fira de Granollers
 • 14.05.12
  El Consorci a la Fira de l’Ascensió de Granollers
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental presentarà en el marc de la Fira de l’Ascensió de Granollers, que es celebrarà del 17 al 20 de maig, una mostra sobre la Planta de digestió anaeròbica i de compostatge del centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental.
El Consorci rep una visita de representants de l’Estat d’Israel
 • 16.04.12
  El Consorci rep una visita de representants de l’Estat d’Israel
  A instància del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente del govern espanyol, l'Agència de Residus de Catalunya ha rebut la visita de representants del Ministeri de Protecció Medi Ambiental i de l'Associació Municipal per a la Qualitat Medi Ambiental de l'estat d'Israel.
 • 28.03.12
  Destrucció d’objectes perduts no reclamats
  La Policia Local de Cardedeu ha lliurat al Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental 520 objectes perduts per a la seva destrucció i tractament finalista.
IV Jornada formativa sobre residus municipals
El programa de TV3
 L’any 2011 es va recollir selectivament el 36% de tots els residus domèstics
 • 29.02.12
  L’any 2011 es va recollir selectivament el 36% de tots els residus domèstics
  La quantitat de residus municipals generats el 2011 va ser de 185.653 tones, un 3,4% menys que l’any anterior (192.126 tones). En aquest sentit, la generació de residus domèstics per càpita ha baixat un 4% i s’ha situat en 1,28 kg/habitant/dia, una vegada més per sota de la mitjana de Catalunya del darrer any que va ser de 1,44 kg per habitant i dia.
Jornada informativa sobre la gestió dels residus
 • 23.02.12
  Jornada informativa sobre la gestió dels residus
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha acollit una jornada informativa sobre gestió de residus, que periòdicament organitza l'Agència de Residus de Catalunya.
12 idees per a aquest 2012
 • 19.01.12
  12 idees per a aquest 2012
  Donar valor als residus, reutilitzar i recuperar, tornen a ser les bases de la nova edició del Calendari 2012 del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.
 • 19.01.12
  Jornada formativa sobre mesures d’emergència
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès oriental ha organitzat avui a la seu de l’ens una jornada formativa sobre mesures d’emergència dirigida al personal de l'ens.

 • 16.01.12
  Curs de català elemental
  15 treballadors s’han inscrit en el primer curs de català elemental per a nouvinguts i castellanoparlants organitzat a la seu del Consorci per l’Institut per al Desenvolupament de la Formació i l’Ocupació (IDFO).
Pàgina de resultats:   << Anterior  ...  5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari


RSS
© Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
- Avís legal